Astăzi, mi-a fost poftă de un ghiveci de legume cum făcea bunica și m-am apucat de treabă. Pe când să lucrez, văd că nu am nici dovlecel, nici conopidă acasă și încep să improvizez. Astfel, am ajuns să fac un ghiveci de legume cu fasole verde, care a fost delicios!
-
Recunosc, am făcut o pasiune pentru ghiveciul de legume, motiv pentru care încerc diverse combinații de legume care să îl facă super-delicios. Așadar, astăzi avem un ghiveci de legume cu conopidă și vinete.
-
De când cu temperaturile mari, nu ne vine să mâncăm nimic foarte complex, foarte caloric sau care să necesite mult timp de gătire. Mereu am fost fana salatelor, dar de obicei le preferam crude. Astăzi mă tot uitam la un cartof dulce și mă gândeam ce aș putea să fac…
-
Când am început să fac această supă, eram 50% sigură că fac risipă de legume și nu va fi consumată. Noroc că am fost perseverentă deoarece…a fost mâncată în totalitate în câteva minute! Așadar, să facem o supă cremă cu ce am eu prin casă: supă cremă de conopidă și…
-
Rețeta clasică de ouă umplute, din punct de vedere nutrițional, este un fiasco! Ou+pate+maioneză..uf, săracă bilă. Totuși, dacă vă spunem că este un fiasco, frumos este să vă dăm și o alternativă sănătoasă: ouă umplute cu legume.
-
Pot să vă spun că noi suntem cei mai mari fani ai salatelor, indiferent că sunt pregătite din legume crude sau gătite! Nu a scăpat de noi nici salata boeuf, însă, defect profesional probabil, nu mă lăsa conștiința să fac o salată cu ou, carne de vită și o cantitate…