M-am trezit de dimineață pregătită să fac biscuiții cu brânză pe care îi fac de obicei (rețeta aici), dar în lipsă de iaurt, am improvizat și au ieșit niște biscuiți cu telemea delicioși.
-
Mereu când eram la restaurant îmi suna interesant „supa grădinarului” și eram mai mereu încântată de ideea de a avea în bol un amestec de legume, însă…de departe se vedeau urmele de vegeta iar gustul de monoglutamat era pregnant. Așadar, astăzi am făcut acasă supa micului grădinar, fără aditivi neprietenoși.
-
Probabil suntem noi ciudați, dar iubim această legumă gătită sub diverse forme: supă cremă de brocoli, sufleu de brocoli, salată cu brocoli, pateu de brocoli sau altele.
-
O rețetă simplă și destul de rapidă de cartof dulce umplut, cu puține ingrediente și un amestec de gusturi diferite.
-
În trecut nu eram fan frigărui: se făceau pe grătar, erau uscate și miroseau a fum. Povestea a suferit o schimbare când una dintre mămicile noastre „TiNEx-iste” a venit pe grup să ne arate niște frigărui sănătoase, apetisante. De câteva zile mă tot gândeam la ele și astăzi am pus…
-
Mie imi place mult sa folosesc prazul atat in supe ciorbe cat si in mancare. Aici am ales sa il combin cu ciuperci si branza de capra, nu va zic cat de buna a fost combinatia, trebuie sa incercati!