Mozicuș (pătrățele de cuș cuș cu mozzarella)

Copilul dorea biscuiți iar eu aveam cuș cuș fiert rămas de la masa de prânz. Am scos inventivitatea din buzunar, praful de zâne și așa a luat naștere Mozicuș – niște pătrățele de cuș cuș cu mozzarella super rapide și extrem de bune!
Ingrediente:
- 180 g cuș cuș cântărit fiert (paste făinoase)
- 100 g mozzarella răzuită
- 1 ou
- Mix de semințe (opțional)
Cum am procedat:
- Am amestecat cuș cușul cu oul și mozzarella și am întins amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt în strat subțirel (cca jumătate de centimetru)
- Am presărat deasupra mix de semințe
- Am copt în cuptorul preîncălzit la 190 grade cu ventilație 20 de minute (se face o crustă aurie când este gata)
- Am lăsat la răcit înainte de porționare
- Noi am servit pe post de gustare, dar merg și la cină alături de un iaurt și niște legume crude.
