Terci de ovăz cu fructe și nucă

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Terciul de astăzi este mai special, emoțional vorbind. Este și gustos, promit.

Ingrediente (pentru porțiile din imagine):

  • 60 g fulgi de ovăz
  • 300 g lapte/ „lapte” vegetal
  • 1 banană foarte coaptă
  • 1 pară foarte coaptă
  • 2 lingurițe pudră de roșcove
  • 4 lingurițe nucă măcinată
  • Alte fructe: căpșuni și afine

Cum am procedat:

  • Am pus ovăzul cu laptele și pudra de roșcove la fiert pentru 5-7 minute
  • Am mărunțit banană și para cu o furculiță și le-am amestecat cu terciul și nuca. Dacă nu este foarte coaptă para, o puteți răzui fin.
  • Am decorat cu căpșuni, afine și praf de iubire.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post