Omletă cu iz de primăvară

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Nu e ceva complicat, aș spune că e chiar simplu și rapid. E o variantă de mic dejun sau cină pe care Zumzi o apreciază.

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 2 linguri mozzarella răzuită
  • Pătrunjel verde
  • Legume: eu am folosit roșii cherry

Cum am procedat:

  • Am încălzit bine o tigaie antiaderentă și am spart ouăle direct în ea. Am amestecat superficial cu o furculiță (cât să sparg și să dispersez la suprafață gălbenușurile), am presărat mozzarella și am decorat cu pătrunjel și roșii.
  • Am gătit cu capacul pus, la foc mic, până când tot oul a fost închegat/gătit

Zumzi a servit omleta cu castraveți, roșii și pâine cu semințe.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post