Biscuiți cu hrișcă
				Recunosc că nu sunt cel mai mare fan hrișcă, de aceea încerc să o aromatizez în diverse forme. Astăzi i-a venit rândul în meniu și am ales să o transform în biscuiți. Ce pot să vă spun este că au dispărut ca prin magie cele două tăvi și oficial gătim mai des hrișcă!
Ingrediente pentru cca 22 de biscuiți:
- 150 g hrișcă, pusă la hidratat peste noapte
 - 100 g miere
 - 100 g caise uscate (tăiate cubulețe)
 - 30 g nucă măcinată
 - 30 g fulgi fini de cocos
 - 2 ouă
 - 20 g pudră de roșcove
 - 100 g făină 650
 - Opțional: făină de cocos
 
Cum am procedat:
- Am spălat sub jet de apă hrișca. Ulterior am fiert în apă pentru 8-10 minute, am scurs de lichid și am lăsat la răcit
 - Când hrișca a fost răcită, i-am adăugat restul ingredientelor și am amestecat bine cu mâna
 - Am format biluțe cu mâna (Aluatul este destul de lipicios, e normal. Îl puteți gestiona mai bine dacă vă umeziți mâinile) și le-am pus în tavă
 - Am presărat deasupra făină de cocos (puteți folosi fulgii măcinați fin sau puteți omite pasul acesta) și ulterior am aplatizat ușor fiecare biluță cu o furculiță
 - Am copt la 200 grade, cu ventilație, pentru 20 de minute
 
P.S.: După coacere, un biscuite are 30-35 de grame și cca 85 kcal 😊