Bowl cu vită

Mi se pare interesantă ideea de a combina într-o salată mai multe grupe de alimente, și cu acest principiu in bowl-urile. Astăzi am optat pentru o variantă de bowl cu vită, care propune o combinație între carnea de vită, bulgur, legume proaspete, legume gătite și fructe. Delicios!
Ingrediente pentru 3 porții:
- carne de vită (eu am folosit 300 de grame)
- bulgur fiert (o ceașcă)
- 2 pumni generoși de mix de frunze verzi
- semințele de la 1/2 rodie
- 5-6 linguri de porumb (eu am folosit congelat, fiert)
- 5-6 ciuperci feliate
- 1 avocado
- ulei de măsline, sare, piper, rozmarin
Cum am procedat:
- am tăiat carnea cubulețe și le-am gătit la tigaie, la foc mare, pentru cca 10 minute, cu rozmarin proaspăt, sare și piper (puteți omite sarea și piperul pentru copiii mici)
- ciupercile le-am gătit la tigaie pentru 7 minute, simple, fără alte ingrediente
- avocado l-am tăiat cubulețe
- bulgurul l-am fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă simplă
- am aranjat toate ingredientele în farfurie, am stropit cu ulei de măsline și am servit cu poftă
- pentru un plus de aromă, puteți să mai adăugați la condimentarea bowl-ulului extra suc de rodie