Brioșe duo: aluat comun, gusturi diferite
				Astăzi zumzi a primit la mic dejun 2 tipuri diferite de brioșe pregătite dintr-un aluat comun.
Ingrediente:
- 3 ouă
 - 3 linguri făină 650
 - 1 linguriță ulei
 - Pentru varianta dulce: 1 linguriță generoasa pudră de roșcove, 1 linguriță miere, câteva bucăți de fructe (eu am folosit vișine)
 - Pentru varianta sărată: 1 lingură cașcaval răzuit, mărar proaspăt
 
Cum am procedat:
- Am separat albușurile de gălbenușuri și am bătut albușurile spumă
 - Am amestecat gălbenușurile cu uleiul și 1 lingură de făină
 - Am transferat spuma de albuș peste gălbenușuri și am amestecat cu o spatulă de jos în sus. După ce am obținut un amestec omogen, am adăugat restul de făină și am încorporat tot de jos în sus
 - Am împărțit aluatul în 2 și într-unul am pus cașcavalul și mărarul proaspăt tocat iar în celălalt mierea și pudra de roșcove- se amestecă în același stil, cu mișcări de jos în sus
 - Am pus aluatul în forme de brioșe iar varianta dulce a fost decorată cu bucăți de fructe
 - Eu am gătit la ninja, pe funcția bake, la 170 grade timp de 15 minute, dar puteți să coaceți și la cuptor
 
Zumzi a servit brioșa sărată cu roșii și cea dulce cu caise.