Biscuiți cu cașcaval

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Sunt delicioși! De altă descriere nu mai au nevoie.

Ingrediente:

  • 100 g făină 650
  • 50 g unt
  • 1 lingură generoasă de smântână
  • 80 g cașcaval
  • Opțional: 1 gălbenuș de ou și câteva semințe

Cum am procedat:

  • Am pus făina într-un bol și am răzuit deasupra ei untul rece
  • Am amestecat cu mâna până când am obținut un aluat nisipos
  • Am răzuit deasupra cașcavalul, am adăugat smântâna și am amestecat aluatul cu mâna
  • Am format o bilă nelipicioasă din aluat – mai adăugați puțină făină dacă aluatul este lipicios sau puțină smântână dacă nu puteți forma bila
  • Am întins aluatul cu un sucitor pe blatul de lucru și am decupat în formele dorite
  • Am uns biscuiții cu gălbenuș de ou și am presărat deasupra semințe de susan negru – la nevoie, se pot omite acești pași
  • Am copt în Ninja, pe funcția bake, la 165 grade timp de 15 minute – puteți să coaceți și în cuptor, fără ventilație

Zumzi a servit biscuiții la cină, alături de hummus, castraveți și iaurt.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post