Biscuiți cu cașcaval

Sunt delicioși! De altă descriere nu mai au nevoie.
Ingrediente:
- 100 g făină 650
- 50 g unt
- 1 lingură generoasă de smântână
- 80 g cașcaval
- Opțional: 1 gălbenuș de ou și câteva semințe
Cum am procedat:
- Am pus făina într-un bol și am răzuit deasupra ei untul rece
- Am amestecat cu mâna până când am obținut un aluat nisipos
- Am răzuit deasupra cașcavalul, am adăugat smântâna și am amestecat aluatul cu mâna
- Am format o bilă nelipicioasă din aluat – mai adăugați puțină făină dacă aluatul este lipicios sau puțină smântână dacă nu puteți forma bila
- Am întins aluatul cu un sucitor pe blatul de lucru și am decupat în formele dorite
- Am uns biscuiții cu gălbenuș de ou și am presărat deasupra semințe de susan negru – la nevoie, se pot omite acești pași
- Am copt în Ninja, pe funcția bake, la 165 grade timp de 15 minute – puteți să coaceți și în cuptor, fără ventilație
Zumzi a servit biscuiții la cină, alături de hummus, castraveți și iaurt.