Terci de ovăz cu lapte și fructe

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Două zile la rând Zumzi a mâncat la mic dejun terci de ovăz cu lapte și fructe. Micul dejun de concediu la noi este mereu simplu și ușor de pregătit, chiar repetitiv sau banal. Pe cuvânt că este perfect normal să fie așa meniul de concediu. Vorbim despre excepții, urmând că acasă meniul să fie mai variat.

Ingrediente pentru ambele porții:

  • 60 g fulgi de ovăz fini
  • 250 ml lapte/lapte vegetal
  • Fructe: eu am folosit felii de piersică, banană și cireșe
  • Oleaginoase: eu am folosit un amestec de nuci pecan, nuci românești și alune de pădure

Cum am procedat:

  • Am fiert fulgii de ovăz în lapte pentru 5 minute și ulterior am transferat în boluri
  • Am decorat cu fructe și oleaginoase tăiate grosier
  • Ta-daaaa!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post