Batoane de ovăz cu pară și unt de arahide
				Astăzi am încercat să fac o variantă de batoane de ovăz fără banană, cu un gust mai puternic de nuci. Au ieșit niște batoane tare interesante.
Ingrediente:
- 1 pară medie, curățată de coajă și răzuită fin
 - Sucul de la 1 clementină
 - 1 linguriță unt crocant de arahide
 - 1 linguriță semințe de chia (eu le-am mărunțit grosier în mojar)
 - 4 linguri fulgi de ovăz fini
 - 1 lingură griș (cu sau fără gluten)
 
Cum am procedat:
- Am amestecat toate ingredientele și am lăsat amestecul să stea la rece pentru 10 minute
 - Am aranjat ulterior amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt în strat subțire de 1 cm
 - Am copt în Ninja pe funcția bake la 165 grade timp de 15 minute – puteți să coaceți și în cuptorul preîncălzit, cu ventilație
 - Am lăsat să se răcească complet înainte de feliere