Biscuiți cu brânză și avocado

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Am pornit de la rețeta de biscuiți 100 și am ajuns la această variantă de biscuiți cu brânză și avocado. E oficial una din variantele mele favorite de biscuiți cu brânză de casă.

Ingrediente (pentru 15 biscuiți):

  • 85 g făină 650
  • 30 g avocado
  • 50 g unt gras
  • 85 g brânză de casă
  • Opțional: sare, ou și semințe decorticate de cânepă

Cum am procedat:

  • Am făcut avocado piure cu o furculiță și l-am amestecat cu untul (l-am ținut cam 20 de minute la temperatura camerei înainte) și brânză
  • Am adăugat peste amestec făina și am amestecat cu o lingură și ulterior cu mâna. Am adunat aluatul într-o bilă, l-am învelit în folie alimentară și l-am pus la frigider pentru 30 de minute
  • Am scos aluatul din frigider, l-am întins într-o foaie de aproximativ jumătate de centimetru și am decupat în formele dorite
  • Am aranjat biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, i-am uns cu ou și am presărat deasupra semințe decorticate de cânepă
  • Am copt în cuptorul preîncălzit la 165 grade pentru aproximativ 15 minute (devin ușor aurii când sunt gata)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post