Terci de ovăz cu pară, scorțișoară și zmeură liofilizată

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Dacă nai avea cineva dubii, noi suntem categoric fani terci. Varianta de astăzi este cu pară, scorțișoară și zmeură liofilizată.

Ingrediente:

– 50 g fulgi de ovăz

– 200 ml lapte (animal sau vegetal)

– 1 pară

– câteva bucăți de zmeură liofilizată (se poate la nevoie înlocui cu fructe uscate mărunțite)

– un vârf de cuțit de scorțișoară măcinată Ceylon

– 2 lingurițe de nuci mărunțite

Cum am procedat:

– am fiert pentru 5 minute fulgii de ovăz în lapte

– am pus terciul în boluri, am decorat cu pară tăiată cuburi, scorțișoară, zmeură liofilizată mărunțită și bucăți de nucă 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post