Jurnal de diversificare: săptămâna 4

Cea mică începe să fie din ce în ce mai curioasă. În continuare cantitățile pe care le consumă sunt mici, dar eu mă declar mulțumită cât timp ea este interesată să încerce ceea ce îi propun.
Ziua 22:
- Pară
- Conopidă cu spanac, gălbenuș de ou și ulei vegetal presat la rece
Ziua 23:
- Piersică și avocado (am uitat să fac fotografie)
- Fasole păstăi cu morcov, ardei, gălbenuș de ou, pătrunjel verde și ulei vegetal presat la rece
Ziua 24:
- Pară cu prună
- Cartof dulce cu păstârnac, praz, carne de prepeliță, pătrunjel verde și ulei vegetal presat la rece
Ziua 25:
- Piersică și banană
- Dovlecel cu sfeclă, praz, carne de prepeliță, pătrunjel verde și ulei vegetal presat la rece
Ziua 26:
- Pară cu avocado
- Broccoli cu rădăcină de pătrunjel și unt
Ziua 27:
- Banană cu prună
- Morcov cu dovlecel, pudră de pătrunjel și iaurt
Ziua 28:
- Piersică și iaurt
- Avocado cu cartof dulce, gălbenuș de ou și ulei vegetal presat la rece
Și în această săptămână marea majoritate a legumelor au fost gătite la abur. Fructele pe care le-am avut proaspete le-am păstrat crude, fructele pe care le aveam congelate le-am gătit la abur. Carnea a fost fiartă pentru minim 30 de minute; oul a fost fiert în coajă pentru 15 minute.
Zumzăzărica noastră în continuare are un tranzit care nu este încă foarte bine adaptat, așadar meniul este unul mai laxativ decât în mod normal.