Jurnal de diversificare: săptămâna 2

A doua săptămână de diversificare a adus primele mese mai serioase și în cantitate ceva mai mare. Dar stați, nu mă refer la boluri pline. În linguri de adulți aș putea spune că a mâncat câte 2-3 linguri din ceea ce chiar a fost pe placul ei. Și ca să răspund anticipat unei întrebări care sigur este în mintea multora dintre voi: NU, nu îi cântăresc mâncarea!
Ziua 8: dovlecel cu morcov și ulei vegetal presat la rece (eu am optat pentru un ulei de cânepă bio)
Ziua 9: cartof dulce cu păstârnac și ulei vegetal presat la rece
Ziua 10: sfeclă cu avocado (e tot printre favorite sfecla)
Ziua 11: Fasole păstăi cu rădăcină de pătrunjel, ardei și ulei vegetal presat la rece
Ziua 12: Morcov cu broccoli și ulei vegetal presat la rece
Ziua 13: Dovlecel cu spanac, carne de iepure și ulei vegetal presat la rece (de data aceasta pare să fie mai interesant spanacul)
Ziua 14: Cartof alb cu avocado, carne de iepure și ulei vegetal presat la rece (chestia aceasta chiar ne place!)
Legumele au fost gătite la abur (excepție cartoful alb, care a fost fiert). Carnea a fost fiartă pentru aproximativ o oră (carnea de iepure este ceva mai tare, așadar are nevoie de un timp de gătire ceva mai lung). Uleiul a fost mereu adăugat direct în bolul de mâncare.
Uite că a mai trecut o săptămână din diversificare și noi suntem tot relaxați și fără așteptări. Ne declarăm zâmbitori!