Sorbet de piersici și banană

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Cine nu iubește înghețata vara? E categoric desertul meu favorit! Varianta de astăzi este defapt un sorbet de piersici și banană – cremos, aromat și delicios.

Ingrediente:

  • 3 piersici coapte, decojite
  • 1 banană mare, cât mai coaptă, decojită și ea

Cum am procedat:

  • am tăiat fructele cubulețe și le-am pus într-o pungă la congelator
  • după 3 ore de stat la congelator (nu erau perfect înghețate dar noi nu am mai avut răbdare; vă recomand să le lăsați minim 4 ore acolo), le-am mutat în bolul tocătorului, am adăugat 3 linguri de apă fierbinte și am mărunțit fin
  • noi am ales să mâncăm acest sorbet cu iaurt și semințe de susan negru

Alte rețete de sorbet aici.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post