Măr copt

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Super ușor, dar delicios! Mărul copt este desertul copilăriei mele, doar că atunci era gătit pe plita sobei și toată casa ajungea să miroase a sărbătoare.

Ingrediente:

  • Mere, multe multe mere, să se sature un sat întreg! Glumesc! Folosiți câte mere doriți, procesul este același.

Cum am procedat:

  • Varianta la Ninja: am spălat merele și le-am pus în oala aparatului. Le-am gătit 10 minute pe funcția grill, la 230 de grade și 15 minute pe funcția bake, la 180 de grade.
  • Varianta la cuptor: am spălat merele și le-am aranjat în tavă. Am gătit în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade,  căldură sus-jos pentru 25-30 de minute.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post