Clătite festive cu budincă de „ciocolată”

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Dacă tot a început primăvară am zis să o primim cu brațele deschise și stomăcelele pline. Așadar, am pregătit pentru mic dejun niște clătite festive cu budincă de „ciocolată”.

Ingrediente pentru clătite:

  • 160 g făină 650
  • 2 albușuri + 1 ou
  • 2 lg ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 265 g lapte
  • 1 lg miere
  • un vârf de cuțit pudră de vanilie

Cum am procedat:

  • am pus toate ingredientele în paharul blenderului și am pasat pentru 60 de secunde
  • am copt clătitele în tigaie antiaderentă, la foc mic, pe ambele părți – eu le întorc atunci când văd că bulele formate la suprafață încep să se spargă

Rețeta pentru budincă o găsiți aici.

Noi am servit clătitele cu budincă alături de fructe și lapte.

Dacă vă încântă mai tare o variantă cu vanilie, aici găsiți o rețetă de clătite cu budincă de vanilie și sos de fructe de pădure.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post