Biscuiți cu cașcaval
				Sunt delicioși! De altă descriere nu mai au nevoie.
Ingrediente:
- 100 g făină 650
 - 50 g unt
 - 1 lingură generoasă de smântână
 - 80 g cașcaval
 - Opțional: 1 gălbenuș de ou și câteva semințe
 
Cum am procedat:
- Am pus făina într-un bol și am răzuit deasupra ei untul rece
 - Am amestecat cu mâna până când am obținut un aluat nisipos
 - Am răzuit deasupra cașcavalul, am adăugat smântâna și am amestecat aluatul cu mâna
 - Am format o bilă nelipicioasă din aluat – mai adăugați puțină făină dacă aluatul este lipicios sau puțină smântână dacă nu puteți forma bila
 - Am întins aluatul cu un sucitor pe blatul de lucru și am decupat în formele dorite
 - Am uns biscuiții cu gălbenuș de ou și am presărat deasupra semințe de susan negru – la nevoie, se pot omite acești pași
 - Am copt în Ninja, pe funcția bake, la 165 grade timp de 15 minute – puteți să coaceți și în cuptor, fără ventilație
 
Zumzi a servit biscuiții la cină, alături de hummus, castraveți și iaurt.