Somon cu legume uscate și broccoli

Zumzăzărica este în faza în care acceptă numai somonul și creveții din partea marină a alimentelor. Am ales un somon sălbatic și l-am gătit repejor pentru masa de prânz.
Ingrediente:
- 1 file micuț de somon
- 1 linguriță amestec de legume deshidratate (ale mele sunt fără sare)
- 1 linguriță suc de lămâie
- Broccoli (eu am folosit broccoli proaspăt)
- Un cubuleț de unt (se poate înlocui cu ulei)
- Opțional: sare și piper
Cum am procedat:
- Am stropit somonul cu suc de lămâie și l-am tăvălit prin amestecul de legume deshidratate. L-am gătit la Ninja, pe funcția air crisp la 190 de grade timp de 20 de minute. Se poate coace și în cuptor, cu ventilație.
- Buchețelele de broccoli le-am gătit la abur și după scoaterea din aparat am pus pe ele puțin unt (el se vede alb în fotografii)
- Noi am servit cu extra suc de lămâie, iar adulții cu chilly măcinat și sare