Terci de ovăz cu măr, vișine și cocos

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Terciul zilei de astăzi este cu măr, vișine și cocos, fiind potritiv pentru orice sezon.

Ingrediente (adaptați cantitățile la numărul de porții de care aveți nevoie):

  • 50 g fulgi de ovăz
  • 200 g lapte
  • 1 linguriță miere
  • 1 măr mic
  • un pumn vișine congelate
  • 1 linguriță fulgi de cocos

Cum am procedat:

  • am pus fulgii și laptele la fiert, la foc mic, pentru 5 minute; după stingerea focului am adăugat mierea și am amestecat energic
  • am gătit la abur vișinele congelate și cubulețele de măr pentru 5 minute
  • am transferat terciul  în boluri și am decorat cu măr, vișine și fulgi de cocos

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post