Terci de ovăz cu banană, mango și cocos

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Iubim terciul și îl consumăm foarte des la mic dejun. Varianta de astăzi este cu banană, mango și cocos.

Ingrediente (adaptați cantitățile în funcție de numărul de porții de care aveți nevoie):

  • 50 g fulgi de ovăz
  • 200 ml lapte vegetal (eu am folosit lapte de migdale preparat în casă)
  • 1 banană mică
  • 1/4 mango
  • 1 linguriță fulgi de cocos

Cum am procedat:

  • am pus fulgii și lapte la fiert și am gătit la foc mic pentru 5 minute
  • jumătate din cantitatea de banană a fost mărunțită cu o furculiță și ulterior amestecată cu terciul fiert și parțial răcit
  • am pus în boluri și am decorat cu felii de banană, mango și fulgi de cocos

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post