Batoane de ovăz cu banană și măr

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Acestea au fost niște batoane cu peripeții pentru mine, dar mirosul și gustul lor au meritat toată „distracția”.

Ingrediente pentru 10 ursuleți:

  • 2 banane
  • 3 mere
  • 2 linguri de griș (eu am folosit griș de mei)
  • 10 linguri fulgi mici de ovăz
  • 3 linguri făină de migdale

Cum am procedat:

  • am mărunțit banana cu o furculiță
  • am decojit mărul și l-am tăiat cubulețe mici
  • am amestecat toate ingredientele și le-am lăsat în bol pentru aproximativ 10 minute
  • am aranjat amestecul în tavă sub formele dorite și am copt în cuptor preîncălzit la 160 de grade timp de aproximativ 15 minute (devin ușor aurii când sunt gata)
  • se lasă la răcit complet înainte de consum

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post