Piept de pui rapid cu broccoli la abur și salată de morcov
				Am ajuns destul de târziu acasă și mi-am dat seama că prânzul nu este pregătit: aceasta este povestea preparatului de astăzi.
Ingrediente necesare:
- o bucată de piept de pui dezosat, feliat
 - busuioc uscat
 - 1 pumn mare de broccoli
 - 1/2 de morcov
 - câteva frunze de ceapă verde
 - 2 lingurițe ulei de măsline
 - 1 linguriță suc de lămâie
 
Cum am procedat:
- am condimentat pieptul de pui cu busuioc tocat foarte fin (ca o făină- dar puteți să folosiți și busuioc uscat normal) și i-am dat față la tigaie (30 de secunde pe fiecare parte). Ulterior am mutat pieptul de pui într-o tavă (tapetată cu hârtie de copt) și l-am gătit la cuptor, la 150 de grade, cu ventilație, pentru alte 25 de minute (eu am folosit o tavă cu capac).
 - am gătit broccoli la abur
 - am răzuit morcovul și l-am amestecat cu ceapă verde tocată la cuțit, ulei și suc de lămâie
 - gata masa de astăzi