Crap cu broccoli și sos alb

Astăzi am primit un super crap de captură, gata filetat și ne-am pus pe treabă. Mie îmi place peștele preparat simplu, deci nu ne complicăm prea tare.
Ingrediente:
- o bucată de crap filetat
- 2 pumni buchețele de broccoli
- 2 căței de usturoi
- 3 roșii cherry
- un vârf de cuțit muștar
- 2 linguri iaurt/smântână (ideal este să folosiți un produs vegetal)
- câteva picături de ulei (eu am folosit de măsline)
- busuioc uscat
- coajă de lime/lămâie (dacă aveți o variantă curată, la care coaja este potrivită pentru consum)
Cum am procedat:
- am condimentat peștele cu busuioc uscat și l-am pus timp de 2 minute într-o tigaie antiaderentă, fără adaos de grăsime – pe fiecare parte câte 1 minut. Am mutat ulterior peștele într-o tavă, am răzuit deasupra coajă de lime, am pus câteva felii de roșii și l-am băgat la cuptor, pentru 15 minute, la 175 de grade, cu ventilație, căldură sus-jos. File-urile mele erau subțiri, dacă ale voastre sunt mai groase, țineți peștele mai mult la cuptor.
- am gătit broccoli-ul la abur
- pentru sos am amestecat usturoiul tocat fin (puteți să folosiți usturoi copt dacă nu sunteți fani usturoi proaspăt) cu uleiul, muștarul și iaurtul