Înghețată de lămâie

Bucătărie în culori

Pentru ca Eric a facut o pasiune in  vacanta pentru inghetata de lamaie am zis sa incerc o varianta si acasa. Spre surprinderea mea a avut mare succes chiar si la caspsunica iar ea nu este mare fan lamaie in general.Sper sa va placa!

Ingrediente :

  • 500 gr mascarpone
  • 600 ml smantana lichida pt frisca
  • Sucul de la 2 lamai
  • 70 gr miere /alt indulcitor (depinde cat de dulce doriti)
  • 1/2 lgt tumeric (pt putina culoare optional)

Am pus toate ingredientele in bolul mixerului si am mixat pana am obtinut o consistenta cremoasa.(se face destul de repede) .

Am pus intr-o caserola si bagat la congelator. Ca sa fie cat mai cremoasa puteti sa amestecati primele ore in ea.(cam din ora in ora primele 3 ore sa nu se faca ace de gheata).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post