Ingrediente :
Crusta:
* 170 gr biscuiti vegani gf (eu am avut turta dulce facuta de mine)
* 70 gr ulei de cocos topit
* 40 ml lapte de ovaz (usor caldut)
Crema:
* 200 ml lapte de ovaz
* 1 lg amidon de porumb
* 1 lg agar agar
* 3 lg miere
* 150 gr zmeura + o lgt amidon
* 2 lg crema de branza vegana (sau iaurt vegan)
Am maruntit biscuitii la robot, i-am amestecat cu uleiul de cocos si laptele de ovaz apoi am pus in formele de briose (cate 2-3 lg in fiecare) si am presat.
Am bagat la frigider pana am pregatit crema.
Am amestecat laptele de ovaz cu amidonul si agarul, am pus la foc mediu 2 -3 min amestecand mereu.
Am pasat zmeura cu blenderul, am amestecat cu lingura de amidon apoi am turnat peste laptele de ovaz, am adaugat si mierea si am mai lasat 3 min sa fiarba la foc mediu. (Amestecand bine)
Dupa ce s-a racit putin crema (nu mai era fierbinte doar calduta) am adaugat crema de branza si am amestecat bine cu un tel.
Am pus crema in fiecare forma apoi am bagat iat la frigider cateva ore dupa care am scos fiecare prajiturica din forma.