Turtă dulce cu dovleac (vegan&fara gluten)

Sa ma credeti pe cuvant ca va spun ca nu se cunoaste diferenta intre aceasta turta dulce si una cu gluten si poate si cu ou si lactate.Este atat de aromata si daca o pastrati intr-o caserola cu capac cu niste feliute de mar sau portocala pe langa se vor pastra si fragede pentru cat mai multe zilele, asta daca vor rezista atat.
Ingrediente :
* 290 faina gf mix Bake free (unul pt paine am folosit eu caci cel de biscuiti nu il aveam)
* 110 gr unt vegan topit (sa nu fie fierbinte, caldut spre rece)
* 5-6 lg miere
* Jumatate de lgt de bicarbonat
* 3 lg piure de dovleac la borcan de la @dm_romania
* 1 lg mix condimente pt turta dulce
* 1 lg lapte de ovaz
Am amestecat faina cu mixul de condimente, bicarbonatul apoi am adaugat untul, laptele amestecat cu piureul si mierea, am pornit robotul la viteza mica pana s-au combinat bine toate.
Am mai strans putin aluatul cu mana, am format o bila, am aplatizat, acoperit cu folie si am bagat la frigider pentru 40 de min cel putin. (Chiar o ora)
Am pudrat masa de lucru cu mixul de faina fara gluten si aluatul la fel, l-am intins si am decupat formele apoi le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt. ( De fapt Eric le-a decupat si de data asta, eu doar am intins aluatul)
Le-am copt 12 -14 min la cuptorul preincalzit la 180 de grade.