Doradă roșie Pagrus la cuptor

Rețeta aceasta îi aparține lui Ana Maria. Ana are niște preparate minunate!
„Ingrediente:
⁃2 bucăți dorada roșie Pagrus
⁃2 LG ulei măsline
⁃Sare (+1), oregano;
Pentru sos: zeama de la 2 lămâi, 2 LG ulei de măsline, pătrunjel verde tocat.
Mod de preparare:
Am curățat peștele, l-am uns puțin cu ulei de măsline, am dat puțină sare, puțin oregano (mie îmi place mult ca și condiment) și l-am pus la cuptor, 40 de min la 190-180 gr, program cu grill sus (program special pește fript la selecția de la cuptorul meu).
Când a fost gata, am servit cu sos de lămâie deasupra și cu garnitură de couscous din paste cu porumb dulce și măsline. Puteți să faceți ce garnitură vă place, de la cartofi natur la legume sotate.
Poftă bună!”