Chec turtă dulce

Ana Maria ne încântă astăzi aici cu un chec numai bun pentru sărbători. Sperăm să vă încânte și pe voi.
„Ingrediente:
- 6 oua;
- 6 LG faina tip 650;
- 1 lgt praf de copt;
- 1 lgt condimente de turta dulce;
- 4 LG dulcisor sweeteria (pentru copii mai mărișori);
- 4 LG ulei presat la rece (nu de măsline);
- 1 LG de apa;
- Câteva picături ulei esențial de lamaie/portocala;
- O mâna de nuci românești tocate;
- O mâna de visine infuzate tocate;
Cum am procedat:
Am bătut albușurile spuma tare cu o lingura de dulcisor. Gălbenușurile le-am bătut și pe ele impreuna cu uleiul, apa, uleiul de lamaie, restul de dulcisor, pana s-au făcut ca o crema. Am amestecat faina cu praful de copt și condimentele de turta dulce și am început sa adaug pe rând in gălbenușuri câte o lingura de faina, câte una de albus, amestecând ușor cu un tel sa nu pierd aerarea albușurilor. Dupa ce am adăugat toată faina și albușurile, am pus ușor nucile si vișinele si am dat la cuptorul preîncălzit la 180 gr, pana a fost gata (se încearcă cu o scobitoare, la mine a fost gata cam in 40 de min).
Atenție ca va trebuie o tava mai mare, ca de cozonac. Pofta buna!”