Tartă rustică cu piersici și afine – vegană și fără gluten

Eu ador deserturile cu fructe,mai ales tartele si uite asa cat ai zice „tarta” am facut acest desert delicios,foarte usor de pregatit si de papat.
„Aluat:
* 60 gr faina de ovaz
* 60 gr faina de mei brun
* 60 gr faina de hrisca
* 2 lg amidon de porumb
* 1 vf de lingurita de bicarbonat
* 90 gr unt vegan rece
* 1 lg miere
* 3 -4 lg lapte vegetal rece (de ovaz am folosit eu)
Umplutura:
* 2 piersici taiate feliute subtiri
* 2 lg faina de cocos
* Cateva afine taiate in 2
* O lg fulgi de ovaz
* Optional miere/alt indulcitor (eu nu am pus au fost destul de dulci fructele)
- Eu am facut aluatul la robot dar se poate face si cu mana.
- Am amestecat toate ingredientele uscate, am adaugat untul rece taiat cubulete, am pornit putin robotul apoi am adaugat mierea si laptele si am pornit din nou pana s-a format aluatul.
- L-am bagat la frigider , infoliat pentru 40 ce minute cel putin.
- Am intins blatul pe masa pudrata cu faina de ovaz, am pudrat faina si pe el sa il pot intinde mai usor.
- Pentru umplutura am pus putina faina de cocos pe fructele taiate felii.(sa absoarba din lichid)
- Am pus putina faina de cocos pe toata suprafata blatului si lingura de fulgi de ovaz, am asezat fructele si strans tarta.
- Am uns tarta cu lapte de cocos si am presarat cativa fulgi de ovaz.
- Am dat la cuptor 35-40 de minute.
- Sa o lasati sa se raceasă si apoi sa o taiati.”