Crumble bars cu hrișcă,migdale și zmeură

Eu sunt mare fan crumble, dupa cum o sa vedeti prin retete imi place sa il fac cu tot felul de fructe ai combinatii iar aceasta este una tare reusita. Sper sa va placa!
„Ingrediente :
Blat si crumble:
* 290 faina hrisca coapta
* 120 faina de migdale
* 50 gr fulgi mari de cocos
* 30 ml apa in care am hidratat fulgii
* 1 banana pasata fin
* 25 ml ulei de cocos
* 2-3 lg lapte de migdale
* 2 lg sirop curmale
Umplutura de zmeura :
* 60 gr zmeura
* Zeama de la jumatate de lime
* 2 lg amidon de porumb
* 2 lg sirop de curmale
* 1 lgt vanilie pudra
-Am pus fulgii de cocos la hidratat in apa calda cam o ora, i-am scos din apa, i-am stors dar nu foarte tare si am folosit si 30 ml din apa in care au stat.
-Am amestecat faina de hrisca, cea de migdale, fulgii,banana pasata, siropul de curmale, uleiul de cocos si apa.
-Dupa ce am format compozitia, trei sfer din ea a fost folosita pentru blat, restul am oprit pentru partea de crumble.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am presat bine blatul si l-am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 5-6 minute.
-Dupa cele 6 minute am scos blatul, am adaugat deasupra umplutura de zmeura apoi am presarat deasupra partea ramasa pentru crumble si am mai bagat la cuptor 20 de minute.
-Pentru umplutura de zmeura am folosit o tigaie antiaderenta in care am amestecat zmeura,zeama de lime, amidonul si vanilia bine inainte , apoi am pus la foc mediu cateva minute pana s-a ingrosat. Dupa ce am oprit focul am adaugat si siropul de curmale.
-Prajitura trebuie sa se raceasca bine ca sa o puteti taia mai usor si merge de minune cu inghetata de orice fel, eu am pus deasupra si cateva frunze de menta proaspata.”