Crumble bars cu nectarine

Inca o reteta de crumble bars dar promit ca nu o sa va para rau daca o incercati. Este o varianta vegana dar daca vreti se pot folosi si lactate in aceleasi cantitati ca cele vegetale.
„Ingrediente:
* 130 gr faina 650 Belbake
* 130 gr migdale macinate (sau faina de migdale)
* 130 gr fulgi de ovaz
* 85 ml margarina Aslan bio topita (sau ulei de cocos/unt topit)
* 1 lg plina de miere
* 1 lgt plina vanilie pudra
Umplutura
* 5-6 nectarine curatate de coaja si taiate cubulete
* 1 lg amidon de porumb (nemodificat genetic)
* 30 ml de apa
* 1 lg de miere
* 1 lgt vanilie pudra
-Am amestecat toate ingredientele de la blat si am obtinut un aluat nisipos,trei sfert l-am pus intr-o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si l-am presat bine de tot cu mainile(ca sa formez baza “prajiturii”)si am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade 10 minute, iar ce a ramas am lasat sa presar deasupra.
-Pentru umplutura am pus la foc intr-o craticioara toate ingredientele si am amestecat cam 5 minute pana a devenit mai groasa si inghegata compozitia apoi am turnat peste baza scoasa din cuptor, deasupra am presarat aluatul de crumble ramas si am dat la cuptor din nou pana s-a rumenit usor deasupra. (15 minute aproximativ).
-Am lasat la racit si abia apoi am taiat prajitura.”