Cannelloni umpluți cu caju și ciuperci

Bucătărie în culori

V-am mai zis ca imi place sa incerc tot felul de combinatii inedite care la final ma surprind si pe mine. Amestecul de ciuperci si caju inlocuieste cu succes un amestec din carne tocata in multe preparate, eu aici am ales sa il folosesc ca umplutura pentru canelloni dar el este foarte versatil.

Ingrediente :

* Trei sfert de cutie de cannelloni
* 1 ceapa mica tocata marunt
* 2 catei de usturoi tocati marunt
* 250 gr ciuperci (champignon am avut eu) maruntite la robot
* 90 gr caju hidratat si maruntit la robot
* O cana de pasta de rosii de casa
* 1 lgt busuioc uscat
* 1 lgt usturoi granulat
* 1 lgt boia dulce
* Un praf de sare si piper 2 ani +
* 1 lg pesmet
* 2 lg faina de ovaz
* Parmezan vegetal
* 2-3 lg smantana vegetala (cocos am folosit eu)
* Trei sfert de cana de bulion de casa (pentru pus in tava )

Instructiuni:

  • Am pus ceapa si usturoiul la inabusit , am adaugat apoi ciupercile, caju , pasta de rosii si condimentele, am lasat la foc mediu aproximativ 7-8 minute (pana a mai scazut sosul).
  • La final am adaugat pesmetul si faina de ovaz si am mai lasat 2-3 minute pe foc pana a devenit mai groasa compozitia.
  • Intr-o tava am turnat bulionul de casa amestecat cu putin busuioc uscat apoi am adaugat pe rand fiecare bucata de cannelloni umpluta cu compozitia de mai sus, deasupra am pus lingurile se smantana de cocos si presarat parmazanul apoi am dat la cuptor pentru 35 de minute aproximativ.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post