Sufleu de vinete

Invitat

Dacă și vouă vă place textura de sufleu, trebuie să încercați această variantă propusă de Ana Maria, care e minunată și delicioasă!

„Nicholas nu este mare fan salata de vinete, însă ii plac in diferite preparate precum tocănițe, ghiveci de legume sau varianta pe care am încercat-o pentru cina: sufleu de vinete. Atenție sa gustati vânata înainte pentru a va asigura ca nu este amara (eu am mai patit).

Ingrediente:

  • 1 vânata coaptă, scursa și tocata
  • 1/2 zucchini ras și scurs de zeama
  • 1 ou
  • 2 LG ricotta
  • 1 bila de mozzarela de bivolița (cât o caisă) tăiată cubulețe
  • 2 LG de faina 650
  • Oregano, fulgi de ceapa
  • Deasupra am ras chedar.

Mod de preparare:

  • Se amesteca toate ingredientele și se da cuptor, 180 grade, pana se rumenește frumos. Este foarte moale la interior.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post