Sufleu de vinete

Dacă și vouă vă place textura de sufleu, trebuie să încercați această variantă propusă de Ana Maria, care e minunată și delicioasă!
„Nicholas nu este mare fan salata de vinete, însă ii plac in diferite preparate precum tocănițe, ghiveci de legume sau varianta pe care am încercat-o pentru cina: sufleu de vinete. Atenție sa gustati vânata înainte pentru a va asigura ca nu este amara (eu am mai patit).
Ingrediente:
- 1 vânata coaptă, scursa și tocata
- 1/2 zucchini ras și scurs de zeama
- 1 ou
- 2 LG ricotta
- 1 bila de mozzarela de bivolița (cât o caisă) tăiată cubulețe
- 2 LG de faina 650
- Oregano, fulgi de ceapa
- Deasupra am ras chedar.
Mod de preparare:
- Se amesteca toate ingredientele și se da cuptor, 180 grade, pana se rumenește frumos. Este foarte moale la interior.”