Chiftele de pește cu legume

Ana Maria ne propune astăzi o rețetă de chifteluțe de pește care au un super-succes la piticul din dotare. Sunt simple, nutritive și rapide.
„Pentru ca am un mare fan peste ce prefera sa îl mănânce fără nimic altceva pe lângă, am făcut niște chiftelute sa ma asigur ca mânca și legume.
Ingrediente:
- 1/2 biban de mare BIO făcut la cuptor
- 1 morcov mic și un cartof fierte și pasate cu furculita
- 1 bucata mică de ardei roșu tocat mărunt
- 3-4 cm de zucchini dat pe răzătoare (nescurs)
- 1 ou
- 1 LG de pesmet BIO
- fulgi de ceapa, oregano și pătrunjel verde
Mod de preparare:
- Am amestecat toate ingredientele și le-am copt la airfryer la 160 grade vreo 15 minute. Se pot face și in cuptor. Eu le scot calde și le acopăr cu un prosopel curat ca sa nu se usuce coaja. Astfel, rămân moi și bune. Noi le-am servit alături de un couscous cu spanac și roșii cherry.
- Pofta buna!”