Cheesecake cu mango și budincă ciocolatoasă

Un tortulet tare frumusel si usor de facut care pare imbracat in straie de sarbatoare. Va mai zic ca nu are strop de zahar ba chiar este ultra baby-prietenos!
„Blat
- 70 gr unt topit
- 130 gr biscuiti maruntiti
Crema de mango
- 150 gr mascarpone
- 150 gr smantana lichida (laptaria cu caimac)
- 2-3 lg de pireu de mango
- 1-2lg de miere (1 an + )
Budinca de carob
- 150 ml smantana lichida (laptaria cu caimac)
- 100 gr mascarpone
- 1 lg unt
- 1 lgt pudra de vanilie
- 1 lg de sirop de curmale
- 3 lg de carob
- Trei sfert de lingurita de agar agar
Proces tehnologic:
- Am amestecat untul topit cu biscuitii si am format blatul in tava.
- Pentru crema de mango am mixat smantana cu mascarponele si cand s-a intarit am adaugat pireul de mango si mierea dupa care am turnat peste blatul de biscuiti si am bagat la frigider, apoi m-am apucat de budinca.
- Pentru budinca “ciocolatoasa” am amestecat toate ingredientele si le-am lasat la foc mediu amestecand cam 3 minute. Dupa ce s-a racit si a devenit mai groasa am turnat peste crema de mango si am bagat iar la frigider.
- Eu l-am tinut la frigider peste noapte inainte sa servim.
- L-am decorat cu fructe de padure si fulgi de migdale.”