Waffe cu dovleac
				
Un mic dejun delicios, tomnatic, care a lasat un miros de dovleac copt si scortisoara minunat in toata casa. A fost un mare succes la al meu capsunel . Le-am servit cu o crema de branza si dulceata de mere fara zahar.
Ingrediente:
- 250 gr faina 650
 - 3 oua (albusurile batute spuma separat)
 - 5 linguri de unt topit
 - 1 iaurt 5% grasime de 125 gr
 - 60 ml lapte
 - 2 lg sirop de curmale Solaris
 - Trei sfert de cana de pireu de dovleac copt
 - 1 lingurita praf de copt
 - 1 lingurita scortisoara
 - 1 lingurita vanilie pulbere
 - Un praf de nucsoara
 
Cum am procedat:
- Am batut albusurile spuma separat, faina a fost amestecata cu praful de copt si condimentele,separat am amestecat galbenusurile cu untul topit,siropul de curmale,iaurtul, laptele si dovleacul copt.
 - Apoi am amestecat ultimele doua compozitii iar cea obtinuta a fost incorporata usor in albusurile spuma.
 - Am pus cate un polonic plin de compozitie in aparatul de waffe preincalzit!
 - Mi-au iesit 9 bucati delicioase pe care le-am papat pe nerasuflate!”
 
vafe gofre waffle gauffre