Supă cremă de conopidă cu cheddar

Bucătărie în culori

Ce merge mai bine pe vremea asta decat o supica cremoasa care sa ne incalzeasca si daca mai are si cheddar in compozitie cu atat mai bine, mai ales daca va plac branzeturile cum ne plac noua!

Speram sa va placa si sa va incalzeasca burticile si sufletele!

Ingrediente:

  • 1 conopida mica (taiata buchetele)
  • 1 cartof taiat cubulete
  • 1 ceapa tocata
  • Jumatate de dovlecel tocat cubulete
  • 2 catei de usturoi tocati mai mare
  • 1 pastarnac bucatele
  • 2 linguri de cheddar rase
  • 2-3 linguri de smantana vegetala
  • Un cubulet de unt
  • Usturoi granulat,condiment adio sare
  • Un praf de sare si piper 2 ani +

Cum am procedat:

  • Am pus ceapa la inabusit cu unt si putina apa dupa care am adaugat si restul legumelor,apa cat sa le acopere si condimentele.
  • Am lasat la fiert 30-40 de minute.
  • Am pasat legumele pana a iesit o supa cremoasa, am pus din nou pe foc si am adaugat lingurile de smantana si cheddar lasand pe foc inca 2-3 minute.
  • Am servit cu seminte de canepa macinate si extra cheddar!”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post