Banana chocolate bars

Prajitura salvatoaree i-as zice eu, e fara coacere, se face foarte usor si rapid si va fi adorata de la mic la mare. Deci daca sunteti in cautarea unei retete usoare dar cu un rezultat wow aceasta este the one, promit!
Sper sa va placa!
Ingrediente:
Blat
* 300 gr biscuiti
* 20 gr carob
* 160 gr unt topit
Crema de banane:
* 500 ml smantana lichida
* 3 banane mari
* 3 -4 lg miere
* 1 lgt vanilie pudra
* 2 lgt agar agar
* 500 gr smantana pt frisca
Ciocolata:
* 90 ml ulei de cocos topit
* 4 lg pline de carob (sau cacao daca nu e bbyfriendly)
* 1 lgt vanilie pudra
* 3 -4 lg miere
Pentru blat am amestecat biscuitii maruntiti fini la robot, carobul si untul.
Am pus blatul in tava si am presat. (Folositi ori hartie de copt ori tava cu pereti detasabili)
Pentru crema de banane am pus in blender bananele si smantana lichida (cei 500 ml)am mixat putin cat sa devina o pasta cremoasa. Am pus totul intr-o craticioara, agar agarul,vanilia pudra si am lasat pe foc la fiert 4 minute dupa ce a inceput sa dea in clocot (amestecand mereu), am pus mierea dupa ce am oprit, apoi am lasat la racit.
Am batut smantana frisca si am bagat la frigider.
Dupa ce s-a racit budinca de banane, mai era f putin calduta am amestecat cu frisca si am turnat deasupra de blat apoi am bagat la frigider.
Pentru ciocolata se deasupra am pus uleiul de cocos la topit pe foc, dupa ce s-a topit complet am oprit focul si am adaugat carobul, vanilia, mierea si am amestecat bine apoi am lasat la racit. (Puteti pune si nuci, alune sau cateva fructe uscate prin ea daca vreti)
Dupa ce s-a racit turnati ciocolata peste crema de banane (dar sa verificati sa fie macar putin intarita), se baga din nou la frigider peste noapte.