Mini tarte cu brânzeturi și roșii cherry

Noi suntem mari fani branzeturi asa ca tartele acestea au avut mare succes la noi in casa. Se fac destul de usor si se dispar la fel de repede!
Daca nu sunteti fani branza de capra se poate folosi orice branza mai cremoasa va place in loc dar va zic ca e un deliciu exact asa cum e!
Ingrediente :
Aluat:
* 170 gr faina
* 85 gr unt
* 5 lg lapte
* Un praf de sare
Umplutura:
* 90 gr branza cremoasa de capra (sau alta branza cremoasa/crema de branza)
* 50 gr branza feta sfaramata (desarata pt copilasii mici)
* 50 gr gouda rasa + extra pentru ras deasupra
* 4-5 lg lapte amestecate cu 1 lg de amidon de tapioca (sau de porumb)
* Oregano
* 4 rosii cherry taiate feliute subtiri
Am pus toate ingredientele in robotul de bucatarie, vrum vrum si am obtinut aluatul de tarta. L-am bagat la frigider 30 de minute- o ora. (Se pote face si la mana, se rade untul,se combina cu faina pana se obtine aluatul nisipos apoi se adauga apa si se formeaza aluatul.)
Dupa ce l-am scos din frigider,l-am intins si am decupat dupa formele mici de tarte (4 au iesit), am pus aluatul in ele, l-am intepat pe alocuri cu furculita si le-am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10 minute.
Pentru umplutura am amestecat laptele cu amidonul, separat crema de branza cu branzeturile rase si oregano apoi le-am combinat si am obtinut o pasta mai groasa.
Am pus umplutura in tarte, am mai ras deasupra gouda, am pus rosiile feliute apoi am bagat la cuptor pentru inca 25 de minute.