Ciocolată cu cremă de căpșuni și zmeură (vegană)

Trebuie sa va zic ca am adorat aceasta ciocolata, am facut reteta intr-o perioada in care tineam regim la multi alergeni si in care pofteam la o cioco delicioasa cu crema si asa a iesit minunatia aceasta. Sper sa va inspire si sa o incercati!
Ingrediente:
Ciocolata:
* 190 ml ulei de cocos topit
* 140 gr carob (sau cacao daca nu e bbyfriendly)
* 3-4 lg dulcisor (sau miere /sirop de curmale pentru copilasii sub 3 ani)
* 1 lgt vanilie pudra
Crema:
* 4 lg unt de cocos
* 10-11 lg lapte de cocos
* 2 lg pudra de capsuni (se poate folosi alta pudra, sau se poate omite si mai scoatem o lingura de lapte)
* 3-4 bucati de zmeura taiate bucati mici
* 2 lg miere
* Jumatate de lingurita de agar agar
Am pus uleiul de cocos la topit la foc mediu pe aragaz, dupa ce s-a topit complet am stins focul si am adaugat indulcitorul, carobul (eu l-am dat prin sita inainte), vanilia si am amestecat bine bine.
Jumatate din comozitie am turnat in forme si dat la frigider cam 20 de minute.
Pentru crema am pus pe foc untul de cocos, laptele pana s-au incorporat, am adaugat apoi pudra de capsuni si agarul si am mai lasat 2 minute la foc mic.
Dupa ce am oprit focul am adaugat si mierea si am lasat sa se raceasca putin.
Am scos din frigider formele de ciocolata, am verificat sa fie intarita deasupra apoi am turnat cate putina crema in fiecare (sa nu fie calda) si am presarat si bucatele de zmeura pe alocuri, apoi am dat iar la frigider.
Dupa inca 20 de minute dupa ce s-a mai intarit si crema am turnat ultima parte de ciocolata deasupra si am bagat iar la frigider, unde se si pastreaza, se scot inainte de servire.