Tartă vegană ciocolatoasă

Aceasta tarta este pur si simplu perfecta! Se face foarte usor si nu are lactate, ou sau gluten, greu de crezut, nu?
Sper sa o incercati si sa va placa!
Blat
* 130 gr faina de migdale /migdale macinata
* 70 gr nuci macinate
* 80 gr fulgi nuca de cocos
* 50 gr carob
* 40 ml ulei de cocos topit
* 1-2 lg sirop se curmale
Crema:
* 250 gr crema de cocos
* 150 gr lapte de migdale
* 1 lg unt de alune de padure
* 2 lg carob
* 2 lg sirop de curmale
* 1 lgt vanilie pudra
* Trei sfert de lingura agar agar
* O mana de zmeura de pus deasupra.
Cum am procedat:
-Pentru blat am combinat toate ingredientele cu uleiul de cocos topit si am presat intr-o tava micuta sub forma de tarta blatul.
-Daca vreti sa fie mai tare se baga la cuptorul preincalzit la 180 de grade 10-15 minute, daca vreti sa fie mai sfaramicioasa se poate baga direct la frigider.
-Pentru crema am facut prima data o pasta ciocolatoasa din carob, untul de alune, siropul de curmale, vanilia si cateva linguri din laptele de migdale apoi am amestecat cu restul ingredientelor si am fiert la foc mediu cam 7-8 minute.
-Dupa ce s-a racit si a devenit mai groasa crema (ca o budinca) , a fost pusa peste blat si apoi la frigider peste noapte.
-Zmeura am pus-o deasupra dupa ce s-a intrarit destul de bine crema.