Ruladă Sâmbătă

Zilele de sâmbătă sunt asociate de obicei cu petrecere, libertate și timp petrecut în familie. Așadar, noi am stabilim că rulada de astăzi își merită perfect numele, fiind numai bună de servit în familie.
„Blat:
– 4 oua
– 4 linguri de faina 650
– 1 lingurita praf de copt
– 1 lg de miere
– 1 lingurita unt topit
– 1 lingura ulei de rapita
Crema :
– 5 linguri de crema de branza
– 1 lingura de unt moale
– 1 lg miere
– 1 lgt vanilie pudra
– 2-3 capsuni taiate bucatele
Topping ciocolatos:
* 1 lg carob
* 4 lg lapte de migdale (sau alt lapte vegetal/apa)
* 1 lg unt de alune de padure
* 1 lg sirop de curmale Solaris
* Migdale macinate ( de presarat deasupra)
Cum am procedat:
-Am batut albusurile spuma tare si separat am mixat galbenusurile cu untul topit, uleiul de rapita si mierea. Am amestecat cele doua si usor am adaugat faina amestecata cu praful de copt. Am intins pe o tava cu hartie de copt uniform cam de grosimea unui deget mic si am dat la cuptor 12-15 minute.
Am lasat cateva minute la racit apoi asa calduta am rulat blatul intr-un prosopel usor umezit si am lasat sa se raceasca timp in care am pregatit crema.
-Pentru crema am mixat untul cu crema de branza putin, am adaugat apoi mierea, vanilia si capsunile taiate.
-Am intins din nou blatul de rulada dupa ce s-a racit, am adaugat crema si am rulat din nou iar deasupra am pus toppingul ciocolatos (toate ingredientele de la topping amestecate) iar deasupra am presarat cateva migdale macinate si am bagat la frigider pentru cateva ore.”