Ciorbă cu perișoare din caju

Cine spune că perișoarele pot să fie numai din carne? Aici gasiti o reteta de perisoare din caju pe care eu le ador si sunt sigura ca o sa va placa si voua.
„Ingrediente:
Ciorba:
– 1 ceapa tocata marunt
– 2 morcovi mari
– 1 pastarnac
– 1 radacina de patrunjel
– 1 ardei gras
– 3-4 lg rosii tocate de casa
– 1 lg adio sare
– Un praf de sare si piper (optional, 2+)
– 1 lg de zeama de lamaie
– 3 lg de smantana dolofana
Perioare :
– 1 ceapa tocata marunt
– 2 lg de hribi tocati marunt
– 4 lg pline de caju hidratat si maruntit la robot
– 3 lg de orez (spalat bine)
– 2 oua
– 4 lg de pesmet
– 1 lgt boia dulce
– Un praf de sare si piper 2 ani +
Am inabusit ceapa cu putin ulei si apa,am adaugat rosiile tocate, legumele, condimentele si apa si am lasat la fiert.
Pentru periosare am inabusit ceapa si hribii cateva minute duoa cafe am adaugat orezul si o cana de apa si am lasat la fiert. Dupa ce a absorbit toata apa si s-a racit am amestecat cu restul ingredientelor si condimentele. Am format bilutele cu mana umeda si le-am adaugat cu o lingura umezita in oala cu ciorba dupa ce au fost fierte legumele (pe care le-am scos si am tocat din morcov marunt si pastarnac si am adaugat bucatelele in oala) . Le-am lasat la fiert cam 5-10 minute. Am dres ciorba la final cu zeama de lamaie si smantana. (Le-am amestecat prima data cu doua trei polonice din ciorba dupa care am turnat in oala mare). A fost extraordinar de delicioasa!”