Pastina con spinacino

Cât de prietene sunt pastele cu spanacul? Vă spun eu, sunt cele mai unite! Rețeta de astăzi este de la Ana Maria.
„In traducere, paste (mini farfalle) cu spanac
Un preparat perfect pentru cina și iubitorii de paste. Simplu, rapid, sănătos!
Ingrediente:
- 2 linguri paste BIO din grâu dur;
- 2 mâini baby spanac proaspăt;
- 1 avocado
- 1 LG ulei măsline
- 1 lgt fulgi de drojdie inactivă
- 1 lgt semințe de pin BIO;
- busuioc proaspăt.
Mod de preparare:
- Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Spanacul l-am opărit câteva minute cât sa se înmoaie puțin, apoi l-am tocat mărunt cu un cuțit, alături de busuioc proaspăt.
- Avocado l-am pisat cu furculita și amestecat cu spanacul.
- După ce au fiert pastele și le-am scurs bine, am adăugat uleiul de măsline și spanacul cu avocado.
- Deasupra am pus fulgii de drojdie inactivă și semințele de pin pisate cu lama cuțitului.
- Au fost delicioase și mâncate cu mare pofta.”