Mozicuș (pătrățele de cuș cuș cu mozzarella)

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Copilul dorea biscuiți iar eu aveam cuș cuș fiert rămas de la masa de prânz. Am scos inventivitatea din buzunar, praful de zâne și așa a luat naștere Mozicuș – niște pătrățele de cuș cuș cu mozzarella super rapide și extrem de bune!

Ingrediente:

  • 180 g cuș cuș cântărit fiert (paste făinoase)
  • 100 g mozzarella răzuită
  • 1 ou
  • Mix de semințe (opțional)

Cum am procedat:

  • Am amestecat cuș cușul cu oul și mozzarella și am întins amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt în strat subțirel (cca jumătate de centimetru)
  • Am presărat deasupra mix de semințe
  • Am copt în cuptorul preîncălzit la 190 grade cu ventilație 20 de minute (se face o crustă aurie când este gata)
  • Am lăsat la răcit înainte de porționare
  • Noi am servit pe post de gustare, dar merg și la cină alături de un iaurt și niște legume crude.
Oplus_16908288

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post