Biscuiți cu mozzarella

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Astăzi am făcut o porție de biscuiți pentru pitici și mă bucur că am reușit să le fac și o fotografie pentru că sunt delicioși.

Ingrediente pentru cca 20 de biscuiți:

  • 80 g unt
  • 200 g mozzarella
  • 1 ou mediu + 1 gălbenuș pentru uns
  • 200 g făină
  • Pentru decor: semințe

Cum am procedat:

  • Am pus făina într-un bol și am răzuit deasupra ei untul. Am încorporat cu mâna până când am obținut un aluat nisipos
  • Am răzuit peste aluat mozzarella și am amestecat cu o lingură
  • Am pus peste aluat oul și am amestecat bine bine aluatul cu mâinile până când am obținut o bilă compactă
  • Am întins aluatul pe blatul de lucru în strat destul de gros, am decupat formele, am uns cu gălbenuș de ou și am presărat semințe
  • Eu am copt biscuiții la ninja, pe funcția bake, la 170 de grade timp de 15 minute (două tranșe diferite). Puteți să îi coaceți și în cuptorul preîncălzit.

Noi i-am servit la gustare împreună cu niște fructe proaspete.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post