Sorbet de kiwi și pepene galben

Dr. Martin-Hadmaș Roxana, nutriție pediatrică

Cred că am mai spus că îmi place sorbetul – minunea rece mai simplă decât înghețata. De data aceasta am făcut o combinație de kiwi cu pepene galben și pară.

Ingrediente:

  • 2 kiwi medii
  • o pară mică
  • 1/4 pepene galben

Cum am procedat:

  • am curățat kiwi și para, le-am tăiat cubulețe și le-am băgat la congelator peste noapte; para se poate omite dacă nu sunteți fani, sau dacă nu o aveți la îndemână și o înlocuiți cu încă o felie de pepene galben
  • dimineața am scos fructele din congelator, am pus peste ele cuburile de pepene galben proaspăt (de la frigider) și 20 ml apă caldă
  • am blenduit pentru aproximativ 5 minute, până când sorbetul meu era fin

O altă rețetă de sorbet găsiți aici.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post Next Post