Scrisorele cu gem de caise

Scrisorile pentru Moș Crăciun sunt ceva mai speciale anul acesta și sunt doldora cu gem de caise. Rețeta este a minunatei Ana Maria.
„Ingrediente:
- 100 gr unt rece;
- 300- 320 gr faina tip 650 (mi-a mai cerut aluatul și am mai adăugat, de asta nu am cantitate exactă, trebuie sa se desprindă de peretii castronului);
- 50 gr faina de migdale;
- 1 ou;
- 2 LG mari de miere;
- Condimente pentru biscuiti cu aroma de Crăciun;
- Câteva picături ulei esențial de portocala;
Am frământat un aluat din Ingredientele de mai sus și l-am lăsat 1/2 h la rece. Apoi am decupat pătrățele și le-am impachetat ca un plic, puneam in interior dulceața de caise fara zahar. Eu am făcut și câțiva biscuiti simpli intrucat al meu băiat încă nu e pasionat de umplutura din biscuiti, și bine am făcut ca nu a vrut scrisorica. S-a minunat de ele, a trimis moșului, dar a zis ca el vrea “bibi gol”.
Am presarat putina faina de cocos deasupra.”